miércoles, 30 de enero de 2013

Espelta amb verdures d'hivern


Us proposo avui una altre manera de cuinar l'espelta. Es molt fàcil i admet tot tipus de versions, segons les verdures que es fan servir. 
 
 

Si voleu probar una altre recepta amb espelta es aqui.

 

Necessitem:


150g d’espelta en gra

1 ceba

1 porro

3 pastanagues

1 nap

1 fulla de llorer i una mica de farigola

Sal i pebre

 

Comencem… 


Netejar l’espelta i posar-la en remull entre 12 i 24h.

Sofregim la ceba en una olla de ferro colat (si no es de ferro colat, assegureu-vos que que tingui una tapa que tanqui bé) Hi afegim les altres verdures tallades, el llorer, la farigola, sal i pebre. 

Quan les verduretes comencen a agafar color, afegir dins l’olla l’espelta amb una mica d’aigua (podeu fer servir l’aigua on ha estat en remull ja que està plena de vitamines i minerals). 

Tancar l’olla i coure 1 hora a foc molt suau.

4 comentarios:

  1. oh, que bona! L'espelta té molt bon sabor, i amb verduretes aconsegueixes un plat molt sa!!

    ResponderEliminar
  2. L'hauré de provar, de moment, sembla molt apetitosa! petons

    ResponderEliminar
  3. Si probeu la recepta digue-me com us ha anat si us plau!

    ResponderEliminar
  4. Ben bona que està aquesta recepta. Som del blog www.quinabonapinta.blogspot.com tens una sorpresa al nostre blog.

    ResponderEliminar