Es un clàssic i possiblement ja teniu la recepta. Per variar una mica us proposa uns panellets amb oli essencial de taronja.
Cuinar amb olis essencials ens permet tenir dins unes ampolletes tot un ventall de sabors i olors. Són una molt bona alternativa als aromes sintètics. Hi ha olis essencials que poden substituir especies (vainilla, canella, pebres, gingebre...), algunes fruites (taronja, llimona, llima), herbes (farigola romaní, orenga, menta).
No oblideu que els olis essencials són molt concentrats: amb 3 o 4 gotes en hi ha prou per un plat per 4 persones! Si voleu experimentar verifiqueu sempre que es poden fer servir per l’alimentació i utilitzeu-los seguint les recomanacions del fabricant. Us recomano fer servir olis essencials obtinguts de cultius ecològics.
També recordeu que els olis essencials no es barregen amb les solucions aquoses, sempre s'han de barrejar amb un cos gras (oli, ou, xocolata) o amb un sucre (sucre, mel...).
Necessitem:
250g d’ametlla molta crua
200g de sucre morè
100g de moniato
Oli essencial de taronja o aigua de flor de
taronger de cultiu ecològic
Una mica de farina
1 ou
Pinyons
Cointreau o Grand Marnier
No hay comentarios:
Publicar un comentario