Us proposo avui una altre manera de cuinar l'espelta. Es molt fàcil i admet
tot tipus de versions, segons les verdures que es fan servir.
Si voleu probar una altre recepta amb espelta es aqui.
Necessitem:
150g d’espelta en gra
1 ceba
1 porro
3 pastanagues
1 nap
1 fulla de llorer i una mica de farigola
Sal i pebre
Comencem…
Netejar l’espelta i posar-la en remull entre
12 i 24h.
Sofregim la ceba en una olla de ferro
colat (si no es de ferro colat, assegureu-vos que que tingui una tapa que
tanqui bé) Hi afegim les altres verdures tallades, el llorer, la farigola, sal
i pebre.
Quan les verduretes comencen a agafar
color, afegir dins l’olla l’espelta amb una mica d’aigua (podeu fer servir l’aigua
on ha estat en remull ja que està plena de vitamines i minerals).
Tancar l’olla i coure 1 hora a foc molt
suau.
oh, que bona! L'espelta té molt bon sabor, i amb verduretes aconsegueixes un plat molt sa!!
ResponderEliminarL'hauré de provar, de moment, sembla molt apetitosa! petons
ResponderEliminarSi probeu la recepta digue-me com us ha anat si us plau!
ResponderEliminarBen bona que està aquesta recepta. Som del blog www.quinabonapinta.blogspot.com tens una sorpresa al nostre blog.
ResponderEliminar